Korisnici

01

DV Tratinčica – Vrtić Crvenkapica

Vrtić Crvenkapica s radom je počeo 10. listopada 2011. godine. Smješten je u potpuno obnovljenu zgradu za koju se nakon rekonstrukcije postigao energetski razred B.

02

Knjižnica i čitaonica "Fran Galović" – Bibliobus

Za potrebe smještaja bibliobusa Knjižnice i čitaonice "Fran Galović" Koprivnica osiguran je prostor u svrhu garažiranja bibliobusa, tako da koprivnička pokretna knjižnica po prvi put u svojoj...

03

Knjižnica i čitaonica "Fran Galović" – Depadansa

Dio zgrade je saniran, a u njemu je smješten knjižni fond bibliobusa Knjižnice i čitaonice Fran Galović.
U budućnosti će se rekonstruirati cijela zgrada.

04

Sveučilište Sjever

Sveučilište Sjever najmlađe je javno sveučilište u Republici Hrvatskoj. 29. svibnja 2015. godine Hrvatski sabor donio je na svojoj 17. sjednici Zakon o prijenosu osnivačkih prava nad Sveučilištem Sjever na Republiku Hrvatsku čime je Sveučilište Sjever i formalno postalo osmo javno sveučilište u Hrvatskoj. Time se ostvario niz novih mogućnosti za daljnji razvoj Sveučilišta, gradova koji su ga pokrenuli, ali i regije u cjelini.

05

Atelieri Koprivnica

Inicijalna ideja AK galerije je okupiti, izlagati i promovirati umjetnike suvremenog, multimedijalnog pristupa.

06

UZOR

Udruga za održivi razvoj Hrvatske (UZOR HRVATSKE) razvija mrežu odgovornih članova u društvu koji svojim djelovanjem doprinose održivom ekonomskom, okolišnom i društvenom razvoju zajednice. Mreža broji 235 odgovornih članova iz različitih dijelova Hrvatske.

07

JVP Koprivnica

Javna vatrogasna postrojba Grada Koprivnice.

08

DUSZ

Državna uprava za zaštitu i spašavanje, područni ured Koprivnica.

09

Čazmantrans - promet

01

Innotech

Centar za inovacije u hrani koji će biti smješten na području kompleska Kampus u novo opremljenoj zgradi od 2400 m².

02

Poduzetnički Inkubator kreativnih i kulturnih industrija

Inkubator će predstavljati zajedničko mjesto za razvoj novih poduzetničkih inicijativa u perspektivnoj sferi IT-a te kreativnih i kulturnih industrija. Cilj projekta je stvoriti poticajno okruženje za poduzetnike početnike koji se bave informacijskom tehnologijom, inovativnim i kreativnim industrijama te osigurati preduvjete za razvoj brzorastućih, konkurentnih poduzeća. Glavni investitor je Grad Koprivnica, a glavni partner Koprivnički poduzetnik d.o.o.