2. "Izložba prije izložbe" Gundić&Koštić

07.03.2019.

Od ove godine Gundić i Koštić kao punopravni članovi Ateliera Koprivnica djeluju u zajedničkom radnom prostoru te osim izložbe koja će zahvatiti gotovo cijeli prostor zgrade, službeno javnosti otvaraju i vrata svog novog ateljea.
 

Ivan Gundić (1993.) završio je preddiplomski studij na Fakultetu političkih znanosti, a trenutno studira na Katedri za fotografiju Akademije dramske umjetnosti u Zagrebu. Dobitnik je dvaju rektorovih nagrada. U radovima bavi se temama društva, jezika, ideologije, identiteta, politike. Poseban interes pokazuje za eksperimentiranje medijem fotografije, alternativnim poimanjima procesa i tehnika fotografiranja, kao i za kombiniranje fotografije i drugih medija. Živi i radi u Zagrebu i Koprivnici.

Bojan Koštić (1988.) magistrirao je na odsjeku kroatologije pri Hrvatskim studijima. Paralelno studira i latinski jezik i književnost te stječe titulu prvostupnika hrvatskog latiniteta. Aktivni je član na nezavisnoj kulturnoj i civilnoj sceni, dugogodišnji suradnik Ateliera Koprivnica. Suosnivač i programski voditelj Festivala izvedbenih umjetnosti i kazališta. Bavi se fotografijom, videografijom, dizajnom i performansom. Izlagao na nekoliko skupnih i samostalnih izložbi. Vlasnik obrta KONTRALIHT za videoprodukciju, fotografiju, dizajn i usluge (www.kontraliht.com).