Završio 1. Sajam vatrogasne i opreme za zaštitu i spašavanje

27.05.2019.

Ovu izložbeno-prodajnu manifestaciju po prvi puta su organizirali Vatrogasna zajednica Grada Koprivnice, Grad Koprivnica i koprivnički Kampus, a suorganizator je Hrvatska vatrogasna zajednica.

– Hvala svima, a posebno izlagačima na dolasku i podršci prvom ovakvom sajmu u našem gradu. Uvijek je najteže prvi puta ovako nešto organizirati, ali s obzirom na ljude koji sudjeluju u tome, uopće ne sumnjam da će ovo prijeći u tradiciju rekao je u pozdravnom govoru gradonačelnik Mišel Jakšić.

Okupljenima su se obratili i Glavni vatrogasni zapovjednik Republike Hrvatske Slavko Tucaković, predsjednik Vatrogasne zajednice Grada Koprivnice Ivan Golubić te zamjenik župana Ratimir Ljubić.

Na Sajmu se predstavilo osam izlagača sa svojim proizvodima, a svi zainteresirani mogli su se upoznati s aktivnostima profesionalnih vatrogasaca, novitetima u vatrogastvu kao i s vatrogasnom opremom i opremom za zaštitu i spašavanje.

Uz Sajam, u prostorima Sveučilišta Sjever održavale su se različite radionice i praktične prezentacije na vanjskom terenu Kampusa.