Otvoren natječaj za radna mjesta pomoćnih radnica/radnika na poslovima uređenja javnih površina u sklopu kompleksa Kampus

22.03.2017.

Dana 22.03.2017. godine otvoren je natječaj za privremeno zaposlenje 10 pomoćnih radnika/radnica na poslovima revitalizacije kompleksa Kampus.

Natječaj se provodi u skladu sa mjerom aktivne politike zapošljavanja – „Javni rad“, koja je jedna od 9 mjera unutar paketa „Od mjere do karijere“ koje zajednički provode Ministarstvo rada i mirovinskog sustava i Hrvatski zavod za zapošljavanje. Javni rad je mjera čiji je program temeljen na društveno korisnom radu te joj je cilj uključiti nezaposlene osobe u program aktivacije na poslovima društveno korisnog rada.

Kampus d.o.o. svojim programom „Revitalizacija kompleksa Kampus“ u suradnji sa HZZ-om planira zaposliti na određeno vrijeme radnike iz ugroženih skupina, posebice se to odnosi na dugotrajno nezaposlene osobe, osobe starije od 50 godina te teško zapošljive osobe. Cilj programa je društveno korisnim radom uključiti u rad nezaposlene osobe s posebnim naglaskom na njihovu socijalnu uključenost.

Natječaj je otvoren do 29.03.2017. godine, a sve detalje o natječaju možete pronaći na https://burzarada.hzz.hr/RadnoMjesto_Ispis.aspx?WebSifra=83174794.